Så där ja, jag fortsätter min vana trogen att absolut inte uppdatera mer än nödvändigt. Eller ska vi säga så här. Jag har lärt mig att tiden faktiskt inte alltid räcker till. Jobbet tar sin tid och plugget sin. Sen ska man visst försöka vara lite social också… men lite då och då måste jag försöka slänga in ett par inlägg.

Nu har i alla fall halva terminen gått. Två kurser är avklarade, den ena vet jag att jag klarade (och fick ett A på) den andra skrev jag tenta på igår och håller tummarna att jag fixade i alla fall ett E på.

Än så länge känner jag att det faktiskt funkar att kombinera ca 70% jobb och 100% studier. Jag är helt övertygad om att det funkar på grund av två saker. Dels att jag faktiskt pluggar något som jag använder mig av till vardags och dels för att jag är väldigt strukturerad och effektiv. Det är bara att ta de chanser som finns till hemmaplugg om det så är i badet, på toa eller som godnattsaga.

 Jobbet rullar på, mycket ovisshet inför framtiden men samtidigt en chans att börja på något nytt och spännande. Det gäller bara att se saker med rätt glasögon på.

Så här ser det ofta ut hemma hos oss :)