Då var det dags att starta upp den här sidan igen. Jag har funderat en hel del på det här med att ha en plats för tankar, lite mer genomtänkta än de jag sprider i olika sociala kanaler. En sida för reflektion och mer djupgående texter om ämnen som berör mig.

Tidigare har jag alltid använt mig av kommunikation, antingen genom text eller bild, som ett sätt att slappna av eller hitta ny inspiration. Men allt som åren har gått har mina texter och bilder kommit att bli mer och mer yrkesinriktade. Jag har tappat det privata skrivandet och fotograferandet till förmån för ett otroligt roligt jobb. Men nu känner jag att det kliar i fingrarna igen och det är dags att ta denna sida ur sin långa dvala.

Jag kom fram till att jag sedan 1998 har haft en personlig hemsida. 1998, det är 17 år… 17 år är jäkligt länge. Det var precis i början när internet hade blivit folkligt. När man hängde på Aftonbladets chatt, hade ICQ installerat och hade sin första mailadress, antingen via Yahoo, Spray eller Hotmail. Och Spray, japp det var en av det häftigaste portalerna som fanns. Och just det, folk använde Altavista för att söka. Google hade ännu inte fått sitt stora genomslag.

Men det är backspegeln. Vad tänker jag skriva om här då?

Ja självklart kommer det handla om saker som berör mig. Fotboll, med fokus på Hammarby. Mat, dryck, restauranger, barer, japp även det kommer med stor sannolikhet beröras här. Böcker av många olika genrer. Katter, självklart kommer jag skriva om både mina och kanske katter i stort. Kommunikation, sociala medier mm…

Håll utkik efter mitt första nya inlägg på snart tre år

/Emely