All Fuzz

fuzz of life – trassel eller ordning i livet?

Till minne av Hetfield 16/6 2001 – 10/10 2011

 

 Min stora vita kille. Kommer aldrig glömma dig… Minns så väl den dagen du kom hem till oss. Som ett litet yrväder lekte du dig igenom de första veckorna. Somnade mitt i leken, gosade med allt och alla och var bara så charmig som man kan vara som en liten kattunge.

När du bara var ett halvår gammal blev du sjuk första gången och jag var övertygad om att du skulle lämna oss redan då… men vi fick nästan 10 år till tillsammans.

För fem år sedan delades våra vägar och du flyttade med mitt ex. Men ett och ett halvt år senare kom du och Izzy tillbaka till mig och mitt nya liv. Vi fick tre och ett halvt underbara år tillsammans. År som jag inte vill byta ut mot något.

För snart två veckor fick du avsluta ditt varande i den här världen. Ett vackert slut tillsammans med oss alla.

Det är så tomt utan dig, men så fullt med minnen!

 Sov gott min älskade stora vita kille!

 

Föregående

Uppdateringar… självklart

Nästa

Tid… å du hade tid…

1 kommentar

  1. Hanna

    Som jag redan sa så är jag så beklagar jag verkligen. Även om jag inte träffade Hetfield mer en några gånger har jag aldrig glömt honom. Han var en stor charmör. Jag kommer ihåg när vi skulle komma och hälsa på Tigo och jag hade med mig en kattbädd som Hetfield tog på besittning direkt. Har alltid ångrat att jag inte lät honom behålla det eftersom han tyckte om det så mycket. Jag vet hur tomt det är hemma när man inte har sin älskade katt tassande runt om kring sig. Massor med kramar!

Kommentarsfältet är stängt.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén