Tiden rinner iväg. Jag förstår faktiskt inte alls vart den tar vägen. Mitt senaste inlägg var en vecka efter att Hetfield somnade, och det är snart 5 månader sedan. Något som både känns som i går och som fler år sedan.
Självklart finns hans minne här i väggarna och i våra hjärtan. Aldrig har jag träfat en katt som han.

Men vi går vidare och mycket i mitt liv rullar inte enligt planerade, djupa hjulspår. Det är föränderligt och gör livet intressant, tufft och glädjefyllt. Det är kombinationen som får, i alla fall mig, att utvecklas. Att jag är den människa jag är i dag beror på vad som hände i går, och i förrgår och vad som hände för fem år sedan… Historien och blicken på framtiden skapar mig.

Och tittar vi på historien, eller i alla fall vad som har hänt sedan sist… Så har jag bytt tjänst. Slutat skolan, eller först kanske vi ska säga… klarat studierna med bravur och sedan hoppat av för att lämna tid åt min nya tjänst. Tappat vänner och hittat nya… Ja livet är föränderligt.

Den här sidan kommer också förändras. Min nya jobbroll handlar bland annat om webb, och då måste ju jag själv föregå med gott exempel och ha en levande sida. Så nu kommer en ny strategi utarbetas, en ny layout skapas och ett nytt innehåll sättas…

… men redan om ett par dagar komer jag berätta en spännande liten (med betoning på liten) nyhet… en ny liten fyrbenting är på intågande.

Vi hörs
/Em