Näst sista helgen innan skolan börjar. Även om det börjar kännas lite nervöst ser jag verkligen fram emot att sätta mig i skolbänken igen, på riktigt! Jag tror jag har jobbat fram en bra plan som gör att jag kommer fixa både skola och jobb. Annars blir det att gå ner ytterligare i arbetstid och hoppas att vi klarar det ekonomiskt.

Jag har redan nu beställt delar av kurslitteraturen för första delkursen för att hinna läsa innan vi kör igång ”på riktigt”. Jag fixade att plugga heltid och jobba heltid förra terminen men det känns ändå inte riktigt som samma sak. Den ena kursen jag läste då var på distans och egentligen jobbade jag bara hårt med den i två-tre veckor. Den andra, praktisk retorik, var det lite mer jobb med. Men jag tror inte att det kommer kunna mäta sig med vad som väntar i höst. Men nu har jag verkligen bestämt mig att jobba för det här och se till att jag får en examen som bevisar vad jag verkligen kan! Och med det som mål känns det otroligt spännande att se vad det här leder till.

Nu är det snart dags att ge sig ut i regnvädret för att gå på en ”gatukonstpromenad” som jag fick i present av min älskade make när vi gifte oss. Återkommer med rapport om hur den var.
/Em