Om Cinax Indigo “Izzy” – Nfo a0923

Izzy, som i stamtavlan heter Cinax Indigo är en blåtigré och vit (a09 23) norsk skogkatt. Han föddes den 30/9 2001 hemma hos Carina, Cinax, i Uddevalla. Hem till mig kom han på juldagen samma år.

Izzy är en otroligt sällskaplig kille, utan att för den saken vara någon knäkatt. Han och jag har ett väldigt speciellt och starkt band detta skapar ibland vissa problem men självklart väldigt mycket kärlek.

Med Izzy i lägenheten är det aldrig en lugn stund, inte ens nu när han kommit upp sig i åren har han lugnat ner sig. Han är ett blått yrväder som aldrig kan få för mycket stimulans. Han älskar att leka med sina pälsmöss, vippor och att klättra i klätterträdet. Att busa och bråka med Hetfield kommer också högt upp på listan. Han är otroligt påhittig vår lille lurvboll. Han kommer ofta på nya lösningar på saker som han vill ska ske.

Izzy är också den absolut snällaste katten jag har träffat. Han har aldrig fräst åt en annan katt eller människa (jo kanske någon gång när han har försvarat någon leksak). Han är vår busiga hustomte :-)

Tack Carina för denna otroliga kille!

Meriter
2 x CAP
1 x BIV