Meregas Ambra, rag n

Ambra är en ragdollhona från uppfödaren Meregas i Stenungsund. När jag hämtade Izzy, julen 2001 hos hans uppfödare Cinax träffade jag min första ragdoll. Man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet. Under våren 2002 bestämde jag att jag någon gång skulle skaffa en ragdoll. När sommaren började nalkas fick jag ett definitivt ja för att en katt till skulle få flytta hem till mig. Sedan dess har jag väntat på att en liten ragdolltös skulle födas.

 När jag fick reda på att Meregas väntade kattungar mellan den vackra Cinax Garden Sun och Råttfångarns Lurviga Ludde, killen med dom vackraste ögon jag någonsin sett, kontaktade jag Marie och hamnade på hennes lista över ”Sunnys” väntade kattungar.

 Ambra och hennes tre syskon föddes den 9/10-02. När kattungarna var ca 7 veckor åkte jag ner till Stenungsund för att bestämma mig för vem jag ville skulle flytta hem till mig. Valet föll på lilla Ambra, ett val jag aldrig har ångrat.

 Ambra kallas till vardags för Ami. Ami är en riktig liten tant. Samtidigt är hon den gosigaste och mest älskvärda lilla gumman som finns. Matte är Amis favorit, där matte är är Ami. Och då spelar det ingen roll om det är i sovrummet, vid datorn eller på toaletten. Ami fortsätter att utvecklas till en helt underbar katt. Hon är så social och älskar människor, speciellt älskar hon barn. Hon har en helt otroligt ögonfärg som även den bara blir vackrare och vackrare.

Tack Marie för att vi fick köpa denna underbara lilla dam.

Meriter
4 x Ex1
2 x CAC
1 x Nom