Jag heter Emely och är innehavare av stamnanet S*All Fuzz. Uppfödningen är inte aktiv i dagsläget, men man vet aldrig vad som händer i framtiden. Jag bor tillsammans med min man Johan och våra tre raggisar, en skogis och en busig liten MCO på Södermalm i Stockholm.

Min första ragdoll träffade jag julen 2001 då jag var och hämtade min skogiskille, Izzy, hos Cinax. Där stod den vackraste katt jag då någonsin träffat: Råttfångarns Lurviga Ludde. Jag fullkomligt drunknade i hans vackra ögon och på stående fot bestämde jag mig för att nästa katt skulle bli en ragdoll efter just Ludde. Lite mindre än ett år senare kom hon äntligen hem till oss, lilla Ami.

Sedan dess har jag skaffat två ragdolls till och startat en liten uppfödning under namnet S*All Fuzz. Nu blir ju saker sällan som man planerat. Första och hittills enda kullen kom först hösten 2006. Nu är alla katterna hemma hos oss kastrater och uppfödningen ligger för tillfället på is. Om den kommer att tas upp igen är något vi lägger på framtiden att besluta. Nu läggs all vår tid på att ta hand om de underbara katterna som vi bor tillsammans med. Men läs gärna vidare om våra härliga katter och tveka inte att kontakta mig om du har några frågor om ragdollen i stort (eller smått).